Prevoz kamionima sa kranom dizalicom

Kran-dizalica (aka pokretna dizalica je korisno građevinsko vozilo. Mogu da podižu teške materijale i prebacuju ih na razna mesta na gradilištu. Mogu biti u mnogo različitih stilova, a svaka verzija zahteva posebnu pažnju.

Transport kamionima sa kranom dizalicom je zadatak koji ne možete prepustiti bilo kome. Morate da sarađujete sa kompanijom koja ima istoriju uspešnog transporta kamionskih dizalica da biste bezbedno doveli vašu mašinu do vašeg sledećeg radnog mesta.

Šta je autodizalica?

Autodizalice igraju ključnu ulogu na gradilištima kada pomeraju izuzetno teške predmete poput čeličnih ili betonskih greda. Bez kamionske dizalice na licu mesta, biće skoro nemoguće premestiti te teške predmete.

Postoje četiri uobičajena tipa koje ćete videti na gradilištima: na kamionima, na zglobovima, za sve terene i na neravnom terenu.

Autodizalice

Ova verzija ima montiranu hidraulički upravljanu dizalicu i pričvršćena je na šasiju sa gumenim točkovima. Postoji malo fleksibilnosti prilikom pomeranja dizalice na kamionu jer može da vozi ulicama i autoputevima. Budući da je ulična legalna i unutar veličine, dizalica na kamionu može da se kreće između lokacija za rad koje su u blizini.

Dizalice sa zglobom

Dizalica sa zglobom, takođe poznata kao zglobna dizalica, nudi fleksibilnost i svestranost pri transportu teških predmeta. Može da smanji svoju veličinu i proširi se na velike udaljenosti, povećavajući nosivost, kontrolu i sveobuhvatnost. Dizalice sa zglobnom granom obavljaju radove koristeći niz dodataka na vrhu kraka.

Dizalice za sve terene (AT kran)

Kao što naziv govori, dizalica za sve terene je dizajnirana za transport materijala na svim terenima. Možete transportovati teške materijale van puta, na autoputevima ili na ulicama. Dizalice za sve terene imaju nosivost od 30 tona do preko 1.000. Mogu dostići visinu do 500 stopa. Dizalice za sve terene koriste upravljanje krabom, gde se sva 4 točka okreću. Ovo smanjuje poređenje sa tlom jer se zadnji točkovi ne kotrljaju u tragovima prednjih točkova. Upravljanje krabom je korisno za ove teške mašine jer raspoređuje težinu na veću površinu.

Dizalice za težak teren (RT kran)

Za razliku od dizalice za sve terene, dizalica za težak teren je dizajnirana da se specijalizuje za upotrebu van puta. Ova verzija se obično koristi u izgradnji mostova. Dizalice za težak teren su lakše tako da imaju ograničeniju sposobnost podizanja kada se uporede sa dizalicama za sve terene. Ove dizalice su montirane na donji stroj sa 4 gumene gume i dizajnirane su da se koriste kao pik up i nošenje na grubom terenu van puta.

Kako funkcioniše proces isporuke
Autodizalice se obično transportuju kao preveliki tereti zbog njihove teške težine i neobičnog oblika. Oni takođe mogu zahtevati rastavljanje delova i čak mogu zahtevati više prikolica prilikom transporta.

Korišćenje prikolice sa pokretnim guskim vratom (RGN) je dobra opcija. RGN prikolice su dobar izbor za prihvatanje prevelikih tereta jer su niže od tla.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.