Selidbe Beograd

Kako počinju selidbe u Beogradu i koji su koraci organizacije selidbe u Beogradu.

  1. Korak je besplatna procena selidbe, gde pozovete agenciju za selidbe da dođe kod vas i izvrši pregled i procenu, koliki vam je stan, koliko stvari za selidbu, kakve su stvari za selidbe, da li su kabaste. Da li mogu da izađu na vrata u jednom komadu, da li moraju da se demontiraju i slično. KOliko ima da se nosa, jer kada su u pitanju selidbe Beograd onda su ti i sprtaovi i loša pristupna mesta zgradama, nemogućnost parkiranja i slično. Cena selidbe zavisi i od toga koliko se nosa teret, odnosno vaše stvari.
  2. Drugi korak, pozovite neke od ovih agencija za selidbe.

Najbolje agencije za selidbe u Beogradu

beograd selidbe

jeftine selidbe Beograd i prevoz

a1selidbe

selidbeubeograd.com

profi selidbe beograd

3. Zatim sledi dogovaranje datuma selidbe, ako postoji datum kada morate da se selite, onda izaberite agenciju koja može da vam izađe u susret. Postoje agencije za selidbe koje imaju kapacitete da vam odrade selidbe u bilo koje doba dana ili noći, vikendom, praznikom, kada god vama odgovara i u dogovoreno vreme.

4. Dolazak tima za selidbe u određeno vreme, na određeno mesto i prethodno u dogovoru sa vama da li selidba ključ u ruke ili onako kako vama odgovara.

5. Utovar stvari i istovar na određenom mestu, i raspakivanje stvari.

6. Čišćenje prostora jer iza prave agencije za selidbe u Beogradu ne sme da ostane gomila djubreta, eventualno odvoz nepotrebnih stvari.