Klinika za transplantaciju kose rešava problem opadanja kose

Problem koji skoro uvek muči većinu muškaraca je opadanje kose. Polako ali sigurno, i sve je više mlađe populacija koja se rano susreće sa problemom opadanja kose. Lečenje biljem i druge terapije skoro da uopšte ne pomažu, tako da jedini i najbolji način je transplantacija ili presadjivanje kose. Transplantacija kose je poslednjih godina napredovala, čak i kod nas imate klinike za transplantaciju kose gde dolaze i pacijenti iz inostranstva na intervencije. Presadjivanje kose je jedini lek od opadanja i gibitka kose.

MBC klinika za transplantaciju kose

Najbolja naša klinika za transplantaciju i presadjivanje kose je MBC Klinika koju vodi dr Marija Balković. Uspešnost presadjivanja kose je negde nešto više od 99% što je čini najuspešnijom metodom da se zauvek rešite vaših problema sa opadanjem kose.

Najbolje je da zakažete besplatan pregled i konsultacije, a dr Marija će vam predložiti najbolju metodu, ali proceniti na osnovu kvaliteta kose i donorske regije koliko će vaša nova kosa bisti uspešna.

Treba odmah da znate da je ova metoda presadjivanja kose potpuno bezbolna, da nema ožiljaka i sečenja, rezova po glavi i slično.

Najbolje je da se informišete na sajtu mbc.rs ili kontaktirate Kliniku i zakažete pregled i konsultacije.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.